Våre prosjkter

Kvinneprosjekt

 

 

Lillian fikk ideen til å starte et prosjekt til disse kvinnene som er mødre til barna vi støtter. Disse kvinnene er enker eller alene med barna da mennene enten er døde, eller har dratt sin vei.  Disse kvinnene har ingen fast inntekt og det lille dem klarer å tjene er så lite at det rekker bare så vidt til husleie, og mat. For å bevare familie dynamikken vil vi hjelpe hele familien. Prosjektet går da ut på at vi kjøper inn et produkt, som dem kan produsere en vare for så selge det, og på denne måten bli selvstendig.

 

Kunne dette være noe du ønsker å hjelpe oss med? Ta kontakt med Lillian 

post@missionofhopeuganda.com

 


Skole for slum barn

 

Vi har 53 skolebarn i Kampala og Mubende som vi støtter med skolegang. Prosjektet begynte i 2014 med noen barn, så har det økt ettersom, vi har fått flere medarbeidere som støtter oss.

 

Vi håper og ber for våre elever at de skal få fullføre sin Primary school og Secundary School. Vi ønsker også å følge de opp i høyere utdanning, men vi ser at dette for framtiden er kostbart, også for oss, så her må vi ha mange bønnesvar for at vi skal makte denne oppgaven. Vi er svært takknemlige for alle faste partnere og frivillihet som vi møter og som er det som bærer vår misjons oppgave. 

 

Om du ønsker å bli en partner for våre elever eller det hjelpe arbeidet vi har i Uganda vil vi gjerne høre fra deg.

Nødhjelp

 

Vi bistår også med nødhjelp i noen tilfeller. Det kan være seg lege, medisin eller et tak som er lekk. Nøden er enorm, men vi prøver å støtte så langt det lar seg gjøre.

 

Nødhjelp kan også innebære mat. Familier som lever i slummområder har minimum med mat, og det er ikke en selvfølge at dem får spise seg mette vær dag. 

 

Ønsker du å bli en fast giver, eller bare støtte oss med en gave har du mulighet via vips eller konto  4910.14.91411 for barneprosjektet og konto 4910.15.82808. for kvinneprosjektet.  Når du er med på å støtte oss skal du vite at ALT går direkte til våre prosjekter. Admin oppgaver gjøres på dugnad. 

 

Du kan også få avskrevet på skatten ved å støtte oss.