Fadderordning

Josef og Lillian


Skrevet av Lillian Aikio , gjengitt historien jeg la ut på min private facebook i august 2018


HISTORIEN OM JOSEF

En liten gutt på 10 år spør meg- Er det mat til meg også? Øynene er store, han ser usikkert på meg, men har et håp tent i øynene at det kanskje er noe til han også. Han er ikke med i programmet  til den menigheten som jobber med dette. i dag hadde vi fest for dem i slummen. Denne gutten som spurte meg etter mat heter Josef. Han kom fordi han hørte at det var mat å få i kirken. Disse barna spør ikke etter iphone, I pad, eller lignende. Dem spør etter mat.    
                          
                                                                                             

Jeg kjenner det i hjerte at jeg blir veldig berørt. En stund må jeg snu meg for tårene kommer å ovrersvømmer øynene mine, og jeg jobber hardt for å " ta meg sammen" . Jeg ser inni øynene til disse barna og dem har ventet lenge på oss fordi dem vet at det blir masse mat å få, og det er fest for dem. Kan dere tenke dere en hel haug med barn som ønsker å spise seg mett. Det kunne like godt ha vært meg som bodde her i slummen, men jeg hadde så utrolig flaks at jeg ble født i Norge.


Josef fikk mat i lag med de andre barna , også de barna som ikke er med i programmet fikk spise seg mette i dag fordi vi hadde plenty til alle. Fatene ble fylt opp til randen, og barna kunne i dag spise seg  mett, og ikke bare en gang, men etter at fatet var tomt så fikk dem mer. Jeg har aldri sett barn spise så mye som jeg så i dag. De var virkelig sultne. 


Josef ble også tatt opp i programmet, og har fått fast sponsor, men det finnes mange <<Josefer>> som trenger hjelpDa jeg var i Kampala erfarte jeg stor nød blant barna I slummen. Mange av barna blir ikke engang registrert i mannstallet, så dem <<finnes ikke>> Da jeg var der nede ble jeg veldig berørt av disse barna som viste stor glede selv om dem hadde lite. Som hvit menneske i området demmes betyr det at noe skjer, og kanskje dem kan bli en del av det. Barn samlet seg rundt meg, med forsiktige stemmer spør meg - Kan du hjelpe oss? JA JEG VIL, sier hjertet mitt, men vi trenger flere sponsorer.  Jeg Lillian Aikio vil være demmes stemme. ta kontakt med meg , du som føler deg berørt og kjenner at dette kan være et kall for deg. 


Mitt ønske er å starte en fadderordning for mange av disse barna. Det som trengs er flere støttepartnere som ønsker å jobbe med dette. Jeg brenner for disse mennesken, og for meg var min første tur der nede det mest meningsfulle jeg noen gang har gjort.


Neste tur er allerede under planlegging, og jeg kan nesten ikke vente
Copyright 2018- 2019     www.missionofhopeuganda.com